29. juli 2018

Sæby Judo- & Karateklub

Velkommen til Sæby Judo- og Karateklub. I klubben trænes der både judo og karate i vores egne lokaler: Brorsonsvej 1, 9300 Sæby.

JUDO:
Sæby judoklub blev stiftet i 1986. 
Judo er en japansk kampsport, udviklet af Jigoro Kano i 1882, og består hovedsageligt af en række kasteteknikker og holdegreb. Judo kan dyrkes af alle da det er op til den individuelle udøver om man er interesseret i at dyrke sporten for motionens, den motoriske og den tekniske udviklings skyld, eller om det er kamptræning og turneringsniveau der er målet. Uanset hvad, kan man ikke fravælge det sociale aspekt og hyggeligt samvær. Lyder dette som noget for dig? Læs mere om hvornår netop DIN årgang træner under “Hold & Træningstider” – vi ses!

KARATE:
I august 2010 startede karate-afdelingen op, hvormed Sæby Judoklub blev til Sæby Judo- & Karateklub.

Ordet Karate er sammensat af de to japanske ord for “tom” og “hånd”. Betydningen bliver derfor “den tomme hånds kunst”. Karate er derved kunsten at kunne forsvare sig selv uden våben. Det er en selvforsvarsform, hvor legemet udnyttes fuldt ud til forsvar og modangreb. Karate er en god motionsform, giver smidighed, en god koordination, balance, hurtighed og styrke. I Sæby træner vi Shotokan-Karate som stilart. Lyder dette som noget for dig? Læs mere om hvornår netop DU skal træne under “Hold & Træningstider” – vi ses!